Toernooien


Senioren recreantentoernooi Quo Vadis

Op zaterdag 25 maart 2017 organiseert badmintonvereniging Quo Vadis het Senioren recreantentoernooi in sportzaal Sportland in Mijnsheerenland!  

De kosten voor deze dag zijn 7,50 voor 1 onderdeel en 10 euro voor 2 onderdelen. Dit kan betaald worden op de dag zelf bij de wedstrijdtafel! (inschrijven verplicht tot betalen)

’s Ochtends zullen er dubbels gespeeld worden en  ’s  middags mixen. Voor elk niveau is er tegenstand te vinden!  
u kunt hier het inschrijfformulier downloadenRECREANTEN SENIORENTOERNOOI B.C. POONA 


Ook dit jaar organiseert Poona weer een seniorentoernooi voor recreanten. 

Deze keer wordt het toernooi gehouden op ZATERDAG 13 MEI. 

De inschrijving is per direct geopend!  

Op deze dag wordt er gespeeld volgens een poule systeem. In de ochtend worden de dames- en herendubbels gespeeld en in de middag de mixen. Het is ook mogelijk om je individueel op te geven. In dat geval zullen wij proberen iemand anders aan je te koppelen (indien mogelijk!).

Locatie:

Sporthal ‘De Boogerd’

Hortensiastraat 5

Oud-Beijerland

Het inschrijfformulier is ook te vinden op onze website: www.poonaobl.nl 

Het 29e Struik en Hamerslag Badminton Toernooi


Op zaterdag 1 april 2017 wordt het 29e Struik en Hamerslag Badminton Toernooi te Strijen georganiseerd. We willen u hiervoor van harte uitnodigen.
 
locatie:
Sporthal Apollo
Sportlaan 4
3291 TN Strijen
 
Er wordt gespeeld via een poulesysteem. De dames- en herendubbels zullen ’s morgens worden gespeeld en de mix-dubbels ’s middags. Het toernooi start omstreeks 8.30 en eindigt om 17.00 uur. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen deze tijden nog wijzigen.
 
De inschrijving is al gestart, en loopt tot 8 maart 2017. Opgeven kan via het inschrijfformulier of online via http://www.bvstrijen.nl

 

 

BC Olympia